ElektrikerNu i Sverige AB

Om Oss

ElektrikerNu i Sverige AB är ett familjeföretag .Företagets ligger i Åkersberga och den lokala marknaden runt Österåker kommun har alltid varit företagets huvudmarknad men idag jobbar vi även i hela Nordost Stockholm.

Din Elektriker – En modern elektriker som
alltid är ett steg längre...

Om du går i renoveringstankar eller vill bygga nytt finns vi här för dig. likaså om elcentralen gått sönder. Våra elektriker är snabbt på plats för att hjälpa dig, oavsett om det rör sig om ett akut elfel eller en planerad elinstallation. Om olyckan skulle vara framme och du behöver hjälp akut är vi oftast på plats inom en timme. För planerade installationer ser vi till att ordna en tid åt dig redan samma vecka.

Våra elektriker hanterar allt från nybyggnationer och renoveringar till servicejobb, elinstallationer och felsökningar. Vi är experter på att få jobbet gjort snabbt utan att låta det påverka kvaliteten!

Vill du ha snabb hjälp av elektriker i Stockholm är du välkommen att mejla eller ringa oss!

Trygghet för dig

Tryggheten är otroligt viktig och du som kund ska alltid känna att du får korrekt utförda elinstallationer. Vi är auktoriserade medlemmar i Elsäkerhetsverket och följer givetvis alla lagar och regler som styr elarbeten i Sverige. Vår egenkontroll gör att alla elinstallationer i Stockholm genom oss alltid är 100% säkra och utförda av behöriga elektriker. Chansa aldrig med din el! Kontakta oss för rådgivning eller hjälp.