Elinstallationer

​Vi på ElektrikerNu i Sverige AB har gott om erfarenhet när det kommer till elinstallation, både i mindre hus och villor Vi hjälper dig gärna med din el, oavsett om du kommer som privatperson eller företagare. Det är viktigt att elinstallationen blir gjord på rätt sätt och framför allt är säker. Vi är en elinstallatör som även tar ansvar för vad som händer efter installationen. Får du problem eller behöver hjälp med din el snabbt så kan du alltid kontakta med Oss!

Byte av elcentraler

En av de tjänster vi kan hjälpa dig med är byte av elcentraler. Med vår hjälp kan du byta din gamla elcentral mot en ny och modern sådan med fler funktioner och som förser dig med en högre nivå av säkerhet.

Belysning

Vi arbetar med alla typer av belysningsprojekt. Det gör vi för både privata, kommersiella och industriella kunder. Oavsett omfattningen på arbetet kan vi garantera dig ett utmärkt resultat!

Elrenovering

En komplett elrenovering kan behövas i äldre lokaler/hus.
Då är det lika bra att få det professionellt gjort för att minska riskerna för brand eller kortslutning.

Värme

Elektrisk golvvärme är nästan alltid att föredra; effektivt, prisvärt och hållbart. Underhållsfritt när det väl är på plats. Och då har vi inte ens nämnt vilken skön och behaglig värme det blir. För att lägga golvvärme krävs behörig elektriker.

Vi är Certifierad PRO-installatör om gör du det hos oss får du 20 års Total Care-garanti för hela systemet!

Vill du veta mer? Kolla här…